tiistai 30. elokuuta 2011

Maanantaina.


Eilen oli hyvä päivä, vaikka tuli huomattua, että maanantait eivät ole kaikkein parhaimpia päiviä aukioloaikojen suhteen...

Miehen entinen kollega tuli yhdeksi päiväksi kylään ja hän halusi nähdä Eindhovenia.
 Pyöräilimme lähikylästämme esittelemään kaupunkia hänelle, mutta valitettavasti kahvila, johon olimme suuntaamassa, on maanantaisin kiinni. Menimme vaihtoehtoisesti La Place -ketjukahvilaan omenapiirakalle ja kaakaolle. Kaakaon jälkeen suuntasimme terassille ja siellä istuskelun aikana paljastui myös, että ravintola johon olimme ajatelleet menevämme, Cooks ( http://www.eetcafecooks.nl/ ) on myöskin maanantaisin kiinni!
Onneksi sentään tuttu intialainen ravintola oli auki, joten emme sentään jääneet ilman iltaruokaa. Hassua oli tosin, että jouduimme erikseen kysymään kasvisvaihtoehtoja (pääruokalistalla niitä ei ollut), jonka jälkeen saimme varsinaisen kasvisruokalistan.

                                Nams, oli hyvää! Tässä kuvassa kasviskorma sekä lohta.

                                           Kananmunia, perunacurry sekä sieniä ja pinaattia.

Tällä kertaa jäin kaipaamaan enemmän mausteita ruokiin, olivat varsin mietoja, mitä ei ainakaan kovin usein voi sanoa intialaisista ruuista. Vieraamme sanoi, että meidän pitäisi kokeilla indoneesialaista ravintolaa, en tiedä onko sellaista Eindhovenissa tai lähialueella, pitää ottaa selvää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!