lauantai 21. tammikuuta 2012

Päivä Haagissa.

Hyvää viikonlopun alkua!
Viikot tuntuvat menevän ohi hujauksessa, joten kerron vasta nyt edellisestä viikonlopusta.
Eipä tuo haittane, ainakin aihepiiri on tämän viikonlopun vuoksi ajankohtainen.
Matkasimme Haagiin, ja siellä Suomen suurlähetystöön.

Jaa että miksi Suomen suurlähetystöön?
Koska siellä pystyi ennakkoäänestämään!

Kansalaisvelvollisuuteni suoritettuani suuntasimme kaupungin keskustaan ihmettelemään. Meillä ei ollut mitään suurempia suunnitelmia päiväksi, kunhan kiertelimme kaupoissa ja kastelimme ympärillemme. Ihan mukavaa lauantaipäivän toimintaa.
Nälkä pääsi yllättämään iltapäivällä, joten herkuttelimme ihanilla ranskalaisilla, namskis!


Ostin myös uuden Santen-ripsivärin, ekoshampoota sekä kookosöljyä iholleni, voin niistä kirjoittaa lisää tai kommenteissa saa kysyä, jos haluat tietää lisää. Pakko sanoa pikaisesti kuitenkin, kookosöljy on ihanaa kasvoille ja esim. kyynerpäihin.

Paluumatkalla autolle kävelimme lemmikkieläinkaupan ohitse, ja päätimme piipahtaa sisään. Tutuillamme on laserlelu heidän kissoilleen, jollaisen itsekin halusimme hankkia. Ja tässä kaupassa oli kuin olikin sellainen.


Hauska muotoilu, mutta mainossloganit nyt vähän on mitä on: "Products with purpose" (heh, niin, toivoisin että kaikilla tuotteilla olisi käyttötarkoitus) ja "Thoughtfully designer for cats of all ages" (ai, ne on ihan ajatellut kun tätä ovat tehneet).
Noh, mainoslauseista viis, kissat tästä tykkäävät ja plussaa oli, että paristot tulivat lelun mukana.

Oikein mukava lauantaireissu siis, tämä lauantain vietetään ihan kotikylässä rentoutuen.

Ps.Muistakaahan äänestää!

3 kommenttia:

  1. Pääset vielä kerran äänestämään (c; Sitten jännitetään kuinka käy! Mutta hey, piti sanoa tuosta kookosöljystä, että toinenkin ystäväni teki siitä juuri blogipostauksen ja ajattelin tänään käydä hakemassa sitä. Eli käyttöön niin sisäisesti kuin ulkoisestikin (c:

    VastaaPoista
  2. Joo, heh, pitää vaan valita, että missä kaupungissa haluaisi äänestää. Kookosöljyä kyllä suosittelen, sopii myös meikinpoistoon sekä deodorantiksi :) Omani ostin luomuna.

    VastaaPoista
  3. Minakin kaytan luomukookosoljya hiusten- ja ihonhoitoon. Silla poistan paivan meikit ja suihkun jalkeen iholle kosteuttamaan yhdessa shea butterin kanssa. Ja varsinkin talvisin kaytan myos hiuksille ja paanahalle naamiona.

    VastaaPoista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!