sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannuspäivän kakkukokeilu











































Lauantaiksi valmistettu kakku oli oikein maistuvaa, Kinuskikissan suklaakakkupohjan mukaan tehtyä sekä mansikoita ja mustikoita ja tuorejuusto-tomusokeri-kerma-kuorrutetta. Lopputulos oli kuitenkin kovin valuvaa, joten ruusuja siitä valitettavasti ei saanut pursotettua.

Maun puolesta kakku oli kuitenkin varsin kohdillaan, ja alan jo saamaan "mainetta" kakuntekijänä ystäväpiirissä.

Juhannusviikonloppu sujui rauhallisesti Haagissa kavereiden luona, tänään iltapäivällä tulimme kotiin. Kakkua saimme juhlista mukaan myös kotiin, taidamme syödä vähäsen iltapalaksi..

Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

6 kommenttia:

  1. Ihan sairaaaaaaaaaaaaaan hyvännäköistä kakkua... :o~
    Pakko kokeilla joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voin ainakin sen sanoa, että kakkua kannattaa kostuttaa jollain, omasta mielestäni olisi voinut olla kosteampaa ja kuorrute/täyte kannattaa varmaan vaihtaa joksikin muuksi. Plus, jaoin ohjeen kahdella, ja paistoin sen kaksi kertaa vuuassa, jotta sain noin monta kerrosta.

      Poista
  2. Mahtava kakku! Mä kyllä suosittelen sitä kakkubisneksen aloittamista ;) ihan vaan niin, että jengi tilaa ja hakee kakut teiltä. Ei tule sulle mitään kustannuksia viemisistä. Ja ihan vaan tilausta vastaan, ei tartte pitää puljua pystyssä ja välttämättä edes joka päivä tehdä niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos jonna! Mutta mitenköhän mahtaisi toimia käytännössä.. ajatus kuulostaa houkuttelevalta :)

      Poista
    2. Toiminimi pystyyn, sana kiertämää, flyereitä jakamaan, mainoksia kauppoihin jne. Spostitse tilaukset (teet uuden spostin toiminimelle) ja ei kun odottelemaan ;) voit myös laittaa kakkublogin pystyyn, jossa myös yhteystiedot ja sieltä voi tilata kakkuja. Laitat kuvia uusista tuotteista ja esittelet mitä kaikkea voisit tehdä :) hih. mä voin niin auttaa näissä jutuissa ja M osaa auttaa noissa toiminimen rekisteröinneissä jne :)

      Poista
    3. Jep jep, pitää pistää mietintään :)

      Poista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!