tiistai 13. marraskuuta 2012

Muuttopaivitys, ekologisia siivousvinkkeja?

Heippa,

nyt tulee valitettavasti ilman aakkosia ja ookkosia, koska tassa nappiksessa ei ole niita lainkaan.

Pieni paivitys muuttotilanteeseen: tapetit revittiin pois parista seinasta, mutta alta alkoi lohkeilemaan pois myos maalia, joten nyt ollaan rapsuteltu sitakin pois. Tanaan saatiin valmiiksi olohuoneen ja keittion iso seina, hurraa! Nyt seuraavana vuorossa ruokailutilan seinat, saa nahda miten kay..
Tanaan meille kaytiin myos korjaamassa ullakon yksi kattopaneeli, siina oli paan kokoinen aukko, joten kiva etta se on nyt hoidettu. Myos sahkot, kaasu seka vesi kaytiin tanaan tarkistamassa, kaikki on siis ok niiden osilta.
Huomenna vuorossa kylpparin perusteellinen siivous seka mainitsemani ruokailutilan seinien siivous... Saa antaa ekologisia siivousvinkkeja, varsinkin kylpparin siivoukseen liittyen.

Kuvia tulee jalkijunassa, koska en jaksa alkaa miettia miten saisin kuvia siirrettya tahan koneelle, tassa ei ole muistikortinlukijaa ;)

Muuttaa haluaisimme uuteen kamppaan jo ensi viikolla, hirveasti muuttolaatikoita ei ole viela pakattuna ja taman viikon torstai paivasaika menee joulumyyjaisissa. Huh heijaa taitaa tulla aika kiireinen viikko, kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!