perjantai 2. joulukuuta 2011

Surpriiise!

No huh,

johan on ollut kiireinen viikko ja vähän liiankin paljon jännitystä... kävimme toisen kissan kanssa eläinlääkärissä, koska ei laskenut painoa toiselle etutassulle. Sai kipulääkkeitä, vaikuttaa jo paremmalta, joten taidettiin selvitä säikähdyksellä. Tiistaina en kuitenkaan mennyt kielentunneille tämän episodin takia, en olisi ehtinyt syömään rauhassa ennen tuntia, joten katsoin parhaaksi opiskella etänä. Seuraavana päivänä sain onneksi opettajalta infon mitä olivat tunnilla tehneet ja tietenkin kotitehtävät seuraavaksi kerraksi.

Tänään kävin IWCE:n naisten kanssa kävelyllä, oli virkistävää (vaikkakin märkää ja mutaista) päästä vähän ulos reippailemaan. Olen ahertanut tässä pari iltaa surprisea, jonka sisälle siis piilotan varsinaisen lahjan. Jos muistan, voisin laittaa kuvia viikonlopun jälkeen, sunnuntaina vietämme täällä Sinterklaasia! (oikea päivä on 5.12, mutta on näppärämpää juhlistaa jo sunnuntaina)

2 kommenttia:

  1. Surprisen suunnittelua täälläkin, teen ihan vain miehelle tällä kertaa, Suomessa asuessa juhlistimme sinterklaasia muiden hollantilais-suomalaisparien kera ja silloin surprise piti tehdä joka vuosi eri henkilölle. kIvaa puuhaa tälläiselle "askartelijalle":DDD Millainen surprise sinulla on työn alla?

    VastaaPoista
  2. Champagne, melkein on jo valmis (onneksi). Tein kenkälaatikosta ison näköiskirjan, jonka pari ekaa sivua ovat satu liittyen henkilöön ja sitten viimeisen sivun jälkeen paljastuu lahja. Vedimme hatusta nimet, arpapelillä mentiin siis :)
    Surprise on melkein valmis, vielä pitäisi runoilla sivuille jotain hollanniksi, apua ;)

    VastaaPoista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!