tiistai 24. huhtikuuta 2012

Viikonlopun ruokia.

Juustokakku perjantailta.


Yhden naisen elokuvaillallinen, leffana Amélie.
Kahteen kertaan paistetut perunat menossa uuniin lauantaina, en kyllä laittanut niin paljon voita kuin ohjeessa.
Sunnuntain porkkanabagelit, ite tein!


7 kommenttia:

  1. miltä maistui bagelit? Rakastetaan niitä! mutta en ole koskaan itse tehnyt :D ohje tänne ja heti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvälle maistui! Tosin ei yhtä kuohkeita kun mitä olen syönyt kahviloissa jne. mutta johtuu varmaan siitä, että käytin myös täysjyvää enkä vaan höttöä.. :)
      Ohje täältä: http://chocochili.net/2011/12/porkkanavesirinkelit/ , tein puolikkaan annoksen eli siitä tuli se 10, porkkanaraastetta olisi voinut olla mielestäni enemmänkin. Jauhoina minulla oli täysjyväspelttiä, täysjyvävehnää ja hienoja vehnäjauhoa.

      Lisäkuvia paistamiseen ja kuorrutusvinkkejä: http://www.seriouseats.com/2011/03/how-to-shape-and-make-bagels-at-home-recipe.html

      Poista
    2. jee, kiitos! Voisi tänään/huomenna testaa :) riippuu miten koira antaa leipoa (c;

      Poista
  2. Vau mitä herkkukuvia! Amelie on kyllä niin klassikko, pitäisi katsoakin se taas jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! Katselin tunnisteita, etta ruoka merkinnan alla on eniten postauksia.. tykkaan laittaa ruokaa ja se nakyy bloginkin puolella :)

      Poista
  3. Ompas taas hyvännäköistä.... :)

    VastaaPoista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!