perjantai 4. toukokuuta 2012

Kirjoittamisen vaikeudesta.

Hassu juttu, olen ajatellut postauksen tekemistä monena päivänä, mutta en ole saanut aikaiseksi istua koneen taakse ja oikeasti kirjoittaa jotain.

Välillä tuntuu myös, että asiaa olisi vain parin lauseen verran, ei kai nyt vaan paria lausetta voi kirjoittaa.. vai voisiko?

Ajattelin motivoida itseäni kirjoittamaan enemmän, eli pitämällä jonkinlaiseen haasteen itselleni piakkoin.
Esimerkiksi päiväni kuvina, tai että postaisin viikon ajan joka päivä? Olen myös ottanut paljon kuvia viime aikoina, tuskin haittaisi vaikka kirjoittaisin tekstin kuvien ympärille, vaikka se tulisikin vähän jälkijunassa.

Kirjoittamisen vaikeudesta ihan toiseen asiaan:
Eilen kävimme toisen kissan kanssa vähän eläinlääkärissä, Luckyn takatassun varpaanväliin (?) on tullut jokin haavauma, jota kissa nuolee jatkuvasti. Jotta haavaa ei pääsisi nuolemaan, piti turvautua järeisiin aseisiin: kaulurin laittaminen siihen asti kunnes haava paranee... kaksi kertaa päivässä laitamme siihen salvaa, jonka pitäisi nopeuttaa prosessia.

Tässä ensimmäinen hölmistynyt ilme, kun pääsimme kotiin.Nyt menee kaulurin kanssa jo paremmin, syöminen onnistuu, mutta rappusissa hyppiminen menee kaulurinkolisteluksi.. Nappasin myös aika hassun videonpätkän, kun Lucky yritti pestä naamaansa syömisen jälkeen, mikä siis tarkoitti kaulurin nuolemista sisäpuolelta ja tassun huitomista kaulurin takaosaan, hih.

Viikonloppu häämöttää, koti on siisti ja illalla tulee pari kaveria vierailulle. Huomenna ohjelmassa luvassa synttärit,  

Gefeliciteerd Obi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!