torstai 24. toukokuuta 2012

Lauantain brunssi.

Kuten champagne jo arvasinkin, laseista ja lautasista syntyi kerrostarjotin.
Tässä kuvaa tarjottimesta tositoimissa viime lauantaina.


































Tarjolla oli itsetehtyä pullaa & muffinseja, tuoreita hedelmiä, turkkilaista jugurttia, itsetehtyä mysliä,
maapähkinähummusta (itsetehtyä myös), kurkkua ja tomaattia, erilaisia leipiä & M:n tekemiä croissanteja!
Ekoplazassa oli myös tarjouksessa omena-inkiväärimehu, oli hyvän makuista. Suomalaisena erikoisuutena myös karjalanpiirakat, nekin maistuivat, melkein kaikki menivät, mutta olihan meitä 13 henkeä syömässä (niistä tosin 4 oli lapsia).



Tässä alemmassa kuvassa vielä toinen tapa tehdä pullaa, kerrostarjottimella olevat laitoin muffinsivuokaa paistumaan, tämä on saksilla leikattu ja taiteltu, silleen miten mummo on opettanut!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!