maanantai 2. heinäkuuta 2012

BBQ & laiska sunnuntai


Lauantaina grillailtiin J:n kanssa. Saimme viime viikolla "uuden" ruokapöytämme (M:n siskon vanha), jonka reteästi kannoimme puutarhaan, koska meillä ei siellä kalusteita ole. Mielestämme toimi oikein hyvin!
Syötävänä oli vaikka ja mitä, yritimme kuitenkin rajoittaa ruuan määrää tällä kertaa, yleensä ruokaa on ihan liikaa. Tarjolla oli perunasalaattia, kanavartaita (ensimmäinen kuva), hampurilaisia, hodareita...


Ennen kuin ehdin ottaa kuvaa hodarista, ehdin jo haukata kerran, sori! Välissä siis tofumakkaraa, mango-punasipuli-chili-salsaa, sinappia ja kuivattua sipulia. Nams!Sunnuntaina pyöräiltiin näkemään tuttuja. Käytiin vähän läheisellä maatilalla katselemassa eläimiä, ostamassa kananmunia ja sitten syömässä lounasta.


Kävi myös hassu sattuma, kun jaoimme laskua. Yleensä täällä on tapana jakaa lasku tasan, siis katsomatta mitä kukin on syönyt tai juonut (alkuaikoina tämä otti päähän minua, kun yleensä valitsen kasvisvaihtoehdon veden kanssa ;) ). Tällä kertaa, koska emme tunne lounasseuralaisiamme kovin hyvin, päätimme jakaa laskun siten, että jokainen maksaa juurikin vain sen oman osuutensa. Silti lasku meni täysin tasan, molemmilla loppusumma 19,10 €! Hassu sattuma.

Nyt jatkan pyykin pesua, teen synttärikortin ja sitten suunta työpaikkaa kohti.

Hyvää maanantaita!4 kommenttia:

 1. Namnam, hyvän näköistä ruokaa:)

  No joo, niin ne laskut yleensä jotenkin menee tasan lopuksi kuitenkin:) Olen huomannut kun aika usein käyn syömässä isomman porukan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi...ihanalta näyttää. Kaikki! (c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kana oli erityisen hyvaa, oli kylla sen hintaistakin, kun oli luomua.

   Poista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!