tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tanskaan ja takaisin.

Tuore minttutee.

Käväisimme Tanskassa pitkällä viikonlopulla moikkaamassa ystäviä, luvassa oli siis rentoutumista ja maailman parantamista ja tietenkin hyvää ruokaa.

Yllä kuva torstain aamupalalta klo 6 joltain pieneltä levähdyspaikkalta Saksassa. Unohdin ottaa teepusseja mukaan, mutta onneksi olin ottanut puutarhasta aamulla mukaan minttua! Meillä oli leipätarvikkeet mukana ja jokainen teki omat leipänsä. Tee maistuu aina paremmalta omasta kupista ja varsinkin Nintje-kupista!

Uusi kesähattu!
Tein reissua varten pitsishortsit, eli kävin Het Goedissa ostamassa palan vanhaa pitsiverhoa ja ompelin sen kiinni äitin vanhoihin farkkushortseihin. Sopii hyvin yhteen uuden olkihatun kanssa.


Joku silta Tanskassa, ei voi muistaa missä!

Ah, paratiisi. Majoituimme ystäviemme pihalla telttaillen näiden puiden katveessa. Heillä on iso piha ja kasvimaa, heaven!

Tanskalaisia lehmiä.

Paahdettuja kasviksia, salaatti ja kukat ystävien puutarhasta.Yllä pieni mysteerikuva, kyseessä lauantain projekti eli telttasauna! Miehet rakentivat tätä jonkun aikaa ja illalla saimma löylyt ja viilentymiset hoituivat puutarhaletkun avulla.

Tanskassa olisi voinut viettää pitemmänkin aikaa hyvän ruuan ja juoman parissa, mutta maanantaina lähdimme takaisin ajelemaan, paluu arkeen koitti...


2 kommenttia:

  1. Lisäkommentteja reissusta kaivataan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, ai jotain pitäisi kirjoittaakin? :) Kahtellaan jos saisin pari riviä aikaiseksi.

      Poista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!