lauantai 6. lokakuuta 2012

Lounasherkku.

Huomasin, että en ole vähään aikaan laittanut ruokapostausta.
Tässä tulee siis!























Jos olen lounasaikaan kotona, usein lautaselle päätyy pannun kautta niitä vihanneksia mitä kaapista löytyy. Lautasella oli eilen sieniä, sipulia, snijbonen (eli lättäniä papuja, ilmeisesti englanniksi on runner bean, ei mitään havaintoa miksi niitä kutsutaan suomeksi), lehtikaalia ja kun keko oli lautasella, päälle vielä pari caswehpähkinää.

Sipuleja, sieniä ja papuja hauduttelin hetken ja viimeiseksi lisäsin lehtikaalin. Suosittelen maistamaan lehtikaalia, jos vaan löydät. Ainakin täällä Ekoplazasta saa kokonaisia lehtiä, nam.

Mausta ripauksella suolaa ja lisää haluamasi mausteita, itse laitoin sekaan juustokuminaa (huom. eri asia kuin kumina) ja inkivääriä, sekä suolaa ja valkopippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!