perjantai 15. helmikuuta 2013

DIY: päällystetyt hyllyt

Meillä on asunnon nykyisessä ruokailutilassa (virallisen pohjapiirroksen mukaan makuuhuone) kaappi, joka ei muuttaessa ollut kovin kummoisessa kunnossa. Irrotin kaapista levyhyllyt ja seinäkiinnikkeet ja maalasin sen samalla valkoisella seinämaalilla, jota olemme käyttäneet muuallakin asunnossa.

Tässä siis ennen kuva, tämä sumea kuva on ainut mikä minulla on, anteeksi!

Seuraavaksi vuorossa oli hyllyt.. noh, ne eivät kunnollisen pesemisenkään jälkeen olleet oikeen siinä kunnossa, kuin mitä olisin suonut, joten päätin päällystää ne aikakauslehdillä (sisäinen hamsterini sekä hollantilaisen puolisoni iloksi, vihdoinkin jotain käyttöä niillekin, en ole hennonnut laittaa niitä lehtikeräykseen).

Sekoitin erikeepperia ja vettä 1:3 suhteessa, levitin kerroksen levyille, asetin lehden oikealla kohdalle ja sutaisin päälle lisää samaa sekoitusta.Taisi kyllä tulla liian lirua, sillä paperi lähti ryppyyntymään paikoittain, mutta olihan tämä ihan hyvä harjoitus, jos vaikka seuraavaksi tekisi keittiönjakkaran...


Saa laittaa vinkkejä, jos tiedät tästä tekniikasta tai sekoitussuhteista lisää, kiitos! :)Tässä pieni maistiainen kodin rempan edistymisestä siis.. Jatkoa seuraa!

Ps. Kuka huomasi tuon kaapissa roikkuvan johdon? Se on meidän parvekkeen ulkovalo, jonka töpseli tulee julmetun kokoisesta (no okei, isohkosta) reiästä kaappiin, jossa ei ole edes pistoketta sille! Haloo, kuka täällä on oikeen tehnyt sähkötöitä...

8 kommenttia:

 1. Luuks kreit!
  Ite aloin taas päällystelee työhuoneen laatikostoja.... :D Hulluus iski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :)
   Nyt kun viela keksisi miksi niita ryppyja tulee, ehka liian paljon vetta?
   Makin haluun paallystaa lisaa! :)

   Poista
 2. Jep. Mitä enemmän tököä ni sitä enemmän menee kurttuun.
  Ite vedin ihan pelkällä Erikeepperillä pensselin kanssa semmosen iiiiiihan ohuen kerroksen, oikeastaan siihen jäi vaan semmonen tahma. Tarraa kyllä heti, että sitä ei ihan kauheesti asetella, mutta ei jää paljoo kurttua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitää jatkaa testailuja, kiitos vinkeistä! :)

   Poista
 3. Mahtavaa! Lisää kuvia vaan kaikesta uudesta ihanasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään maalasin ovenkarmit, mutta ehkä nyt en niitä ala erikseen näyttämään. Ne oli kyllä ihan kauheassa kunnossa, kun aloitin..

   Poista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!