sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Parvekepuutarha, lettuja ja painepesuri

Suunnitelmissa oli, että tällä hetkellä meidän parvekepuutarha olisi istutettuna, mutta eipä olekaan vielä valmista. Torstaina tarvikkeiden metsästykseen meni yllättävän paljon aikaa. Parvekelaatikoiden rakentaminen aloitettiin torstaina illalla, mutta meidän ylijääneet lattialaudat ovat kyllä harvinaisen kieroja, saa nähdä mitä niistä saadaan aikaiseksi.


Eilen käytiin vaihtamassa meidän tomaatintaimet meidän asuinalueen muiden asukkaiden kasvattamiin taimiin. Saatiin vaihtarina metsämansikkaa sekä paria eri kukkalajia, sekä letut (vaihtopaikassa oli lettutarjoilu). Juuri tälläisten asioiden takia on ihana asua täällä uudella asuinalueella.

Myös, kuinka paljon parvekkeella uskaltaa edes laittaa painoa? Asiaa tutkailtuamme tarkemmin, päädyimme siihen, että istutuslaatikoiden tulee olla pienempiä ja että teemme hyllyjä yms. seinään kiinnitettäviä istutuslaatikoita. Aiomme myös kysyä talosta piirrustuksia, jotta saamme asian tarkemmin selville.

Tänään saimme parvekkeen pestyä painepesurilla, tässä pari kuvaa, olkaapa hyvä!
Mietittiin myös, että nuo puolilahot parvekelaatat kannattaa varmaan suosiolla heittää pois, ja keksiä tilalle jotain aivan muuta. Ehkä muovipusseista tehty matto..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!