keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Tiikeri ja leijona, makasivat pöydällä..


Eilen kävimme Binckyn kanssa (kuvassa taaempana) eläinlääkärissä. Kissalla on ollut parin viikon ajan epämääräistä oksentelua, joten ajattelemme käydä asian tarkistuttamassa. Tietenkään oksentelua ei ole ollut nyt kun lääkäriajan olimme varanneet, mutta vanhan rouvan hoikistuminen on myös mietityttänyt. 

Verikokeesta selvisi: munuaispotilas. Nyt yritetään sitten erikoisruokavaliolla tilannetta korjata seuraavien viikkojen ainana. Meidän kissojen ruokatavat ovat muuten täysin erilaiset. Lucky (kuvassa etummainen) syö kaikkea ja heti (leijonatyyppi), kun taas Bincky on mietiskelijä (tiikerityyppi), joka palaa ruokakupille myöhemmin. Tästä syystä kuppia tarjotaan siis useamman kerran illalla, muuten Lucky sen ehtii tyhjentää hitaamman nukkuessa tai tuijottaessa lintuja.

Huomenna pitäisi myös ostaa henkilövaaka, jotta pystymme tarkkailemaan nouseeko rouvan paino, meillä kun ei sellaista ole tullut hankittua.. Matkatavarat punnitaan, mutta en muista milloin olisin viimeksi itseni punninnut, ehkä jouluna?

Kissaterveisin,
Katje

4 kommenttia:

 1. hehh, ei se oma elopaino olekaan tärkeä. Tärkeintä on, mikä sieltä peilistä katsoo ;) koiraa varten mullakin vaaka on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samoilla linjoilla, kunhan farkut ei purista, niin ei huolta :)

   Poista
 2. Voi kattia... <3

  Meillä on tällä hetkellä meneillään Pippurin matolääkekuuri. Oh noes. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam, matolaaketta. Kun oltiin laakarilla odotushuoneessa, siella pyori joku matovideo, arvaa nainko alloja matounia seuraavana yona :)

   Poista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!