lauantai 3. syyskuuta 2011

Ikkunakukkia.


Ah, ihanan laiska lauantaiaamu. Söimme rauhassa aamupalaa ja kohta lähdemme tekemään ruokaostoksia viikonlopuksi, huomennahan täällä kaupat eivät ole auki kuin muutaman tunnin, eikä lihakauppias ole ollenkaan auki, joten ostokset on tehtävä tänään.

Näpsäisin aamulla Luckysta kuvan istumassa ikkunalla. Ikkunat ovat hirveän täällä isoja eikä illalla monikaan pidä verhoja ikkunan edessä vaan ohikulkiessaan voi helposti nähdä perheen istumassa sohvalla jne.

Ikkunoihin lisätäänkin ikkunatarroja (kuten kuvassa) antamaan edes vähän näkösuojaa. Meillä on tällä hetkellä vain tummat verhot alakerrassa ja jos ne vetäisi ikkunan eteen päivällä, tulisi melko synkkää. Siksi leikkelinkin ostamastamme tarrarullasta neliöitä ja koska materiaalia jäi yli rullasta, leikkelin myös kukkia piristämään ikkunaa. 

Täksi päiväksi luvattu aurinkoa ja +27 astetta.
Hyvää viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. On kyllä ihana ilma tällä hetkellä, niin kesäistä. :-) Mukavat viikonloput sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Bisquits: Totta, kumpa tämä jatkuisi, tai että tulisi pitkä ja kuiva syksy :) Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 3. En tajuu...mä olen kyllä kommentoinut, mutta ne ei vaan näy täällä )c: olin siis laittanut, että olet kyllä saanut hienoja ikkunakukkia laitettua (c: ja noi tein kissat on ihan mahtavia!! (c:

  VastaaPoista
 4. Jonna: En tiedä miksi ei tullut läpi? Nyt tuli kuitenkin. Kiitos, ikkunakukkia oli kiva tehdä, vapaalla kädellä vaan, ei mitään piirtämisiä ensin.. hyvin rentouttavaa!

  VastaaPoista

Hei hei, kirjoita vaan, kiitos kommentistasi!